Tagentrepriser

Bes​øg:

Midtjysk Tagpap Service

​Glastag giver nyt look til dit hjem

Vi hos DANISH TOPLIGHT ApS er eksperter inden for glastag og optimerer din bolig med et nyt lukrativt et af slagsen, hvis det ønskes. Et glastag giver et nyt og stilfuldt look med mange fordele.

Vi kan lave specialdesignede løsninger og står til rådighed for både private og erhvervsfolk. 

Et glastag giver fordele

Med et glastag får du et godt lys ind i din bolig eller virksomhed, der giver indtrykket af et positivt sted, hvor man er velkommen. Dertil vil rummet med et glastag virke større, end det egentlig er. Et glastag er den perfekte løsning til en altan, udestue eller overdækket terrasse.

Som kunde kommer du med på råd hele vejen, og vi laver taget præcis, som du ønsker. Du kan med os vælge flere forskellige materialer alt efter, hvad du finder bedst.

Kontakt os i dag

Ønsker du at få et nyt look til din bolig eller virksomhed, kan du kontakte os i dag. Vi kan træffes på telefon 98 65 62 88 og vejleder og rådgiver dig gerne til valg af det rigtige materiale, når vi har hørt på dine ønsker.

Med os får du det hele på din måde og med et kompetent resultat, der giver glæde i din bolig eller virksomhed mange år ud i fremtiden.

Skriv til os

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Danish Toplight ApS

Aggersundvej 14, 9600 Aars

CVR: 11015832

Kontakt os

Tlf.: 98 65 62 88

E-mail: rpl@mts.dk