Tagentrepriser

Bes​øg:

Midtjysk Tagpap Service

Ovenlysvindue med minimal vedligeholdelse​

Hos Danish Toplight står vi klar med et ovenlysvindue i god kvalitet, og som bliver professionelt monteret i dit tag. Et ovenlysvindue er med til at sikre et bedre indeklima, men samtidig at give et nyt og særligt look til dit hus. Vi holder til i Aars og kan hjælpe alle i byen og omegn med at få et nyt og flot ovenlysvindue.

Vælg lavenergiglas eller stopsolglas til dit ovenlysvindue

Vi kan levere flere typer af glas som for eksempel lavenergiglas, sikkerhedsglas og stopsolglas i klart glas. Vi vejleder og guider i forhold til lysindfald, energivenlighed, solafskærmning og lysniveau, og vi kan også tilbyde specialløsninger, hvis det ønskes. Vi leverer og monterer ovenlysvinduer til både private og erhverv.

Vi skiller os ud fra mængden med vores høje kvalitet og gode service, hvor vi sørger for, at vinduerne skal have minimal vedligeholdelse og rengøring. Vi tager med andre ord kunden i hånden og sørger for, du kommer med på råd. Vi benytter vores mange års erfaring fra produktion og montage af vinduesløsninger til at vejlede dig.

Kontakt os for at drøfte dine ønsker og behov til vinduer

Hvis du ønsker et bedre indeklima, kan du kontakte os hos Danish Toplight ApS. Du kan få kontakt med os på telefon 98 65 62 88 for at få en grundig snak med dig omkring dit projekt. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, så derfor tager vi os god tid til at hjælpe med at finde det helt rigtige ovenlysvindue. Du kan også skrive til os på rpl@mts.dk.

Skriv til os

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Danish Toplight ApS

Aggersundvej 14, 9600 Aars

CVR: 11015832

Kontakt os

Tlf.: 98 65 62 88

E-mail: rpl@mts.dk