Tagentrepriser

Bes​øg:

Midtjysk Tagpap Service

​Glastag til udestuen eller virksomheden

Hos Danish Toplight ApS er vi eksperter inden for glas, og derfor kan vi tilbyde et lukrativt glastag til din bolig eller til din virksomhed. Et glastag giver et nyt og stilfuldt look med mange fordele. Vi kan lave specialdesignede løsninger og står i det hele taget til rådighed for både private boligejere og virksomheder. 

Du får større og lysere rum med et glastag

Med et glastag får du et godt lys ind i din bolig eller i virksomheden, og det giver samtidig et positivt udtryk, hvor folk føler sig velkomne. Dertil kommer, at rummet virker større. Glastage er især en oplagt løsning til en altan, en udestue eller en overdækket terrasse. Det kan også benyttes til et udstillingslokale, et mødelokale eller en kantine.

Et glastag kan i det hele taget benyttes til alle former for rum. Vi råder og vejleder dig i at vælge de bedste materialer og det optimale glas. Det vil især være lavenergiglas, hvis der skal være rumopvarmning, og normalt er stopsolglas også et oplagt valg.

Ring for at høre om muligheden for et unikt tag

Hvis du ønsker at få et nyt look til din bolig eller virksomhed, kan du kontakte os. Du kan ringe til os hos Danish Toplight ApS på telefon 98 65 62 88, men du kan også skrive til rpl@mts.dk. Derved kan du være sikker på at få en professionel løsning, som du kan glæde dig over i mange år.

Skriv til os

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Danish Toplight ApS

Aggersundvej 14, 9600 Aars

CVR: 11015832

Kontakt os

Tlf.: 98 65 62 88

E-mail: rpl@mts.dk