Glasfacade til boliger, butikker og kontorer

Hos Danish Toplight ApS står vi gerne til rådighed, hvis du ønsker en glasfacade til dit hjem eller din virksomhed. Vi kan lave en glasfacade efter dine ønsker og behov, og vi har en tæt dialog med dig igennem hele processen. Vi kan lave glasfacader til boliger, varehuse, centre, kontorer og meget mere. 

Vi kan levere en specialdesignet glasfacade

Du kan selv bestemme, hvordan din glasfacade helt præcist skal se ud. Vi har stor fleksibilitet, fordi vi selv er ordreproducerende. Vi kan med andre ord tilbyde specialfremstillede facadeløsninger. De fleste butikker i butikscentre har en fuld glasfacade, men sådanne facadeløsninger kan også benyttes i mange andre situationer.

Vi vejleder naturligvis i forhold til valg af materiale, lysniveau, lysindfald og meget andet, og du kan vælge imellem for eksempel lavenergiglas, sikkerhedsglas og stopsolglas. Stopsolglas kan leveres med helt klart glas eller med glas, hvor det er vanskeligt at kigge ind. Alle vores glasfacader er som udgangspunkt vedligeholdelsesfrie, men kræver blot minimal rengøring for at holde sig pæne.

Kontakt os for at få vejledning om facader

Du kan kontakte os hos Danish Toplight ApS på telefon 98 65 62 88, hvis du ønsker hjælp og vejledning til en ny glasfacade eller få udskiftet en nuværende. Vi lytter altid til kundernes ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på en god løsning til dig. Du kan også henvende sig til os på rpl@mts.dk.

Få et uforpligtende tilbud til din ejendom

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer. * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagentrepriser tilbydes

Har du brug for en tagdækker, som har stor fokus på god kvalitet?

Så bes​øg Midtjysk Tagpap Service, som tilbyder ​alt inden for tagdækning