​Foldedøre i aluminium og glas til stuen eller butikken

Hos Danish Toplight ApS laver vi foldedøre i aluminium og glas til private boliger, butikker, restauranter og virksomheder. Vi laver vores foldedøre i aluminium og glas med stor alsidighed og kan også lave en specialløsning, så de passer lige præcis til dit hjem eller din forretning. 

Mange muligheder for foldedøre i aluminium og glas

Vores foldedøre i aluminium og glas kan leveres og monteres på præcis den måde, som du ønsker. Vores glas kan endvidere leveres i forskelligt materiale. Det kan for eksempel være sikkerhedsglas, lavenergiglas eller stopsolglas i klart glas. Foldedørene kræver naturligvis ikke vedligeholdelse udover lidt rengøring.

Vores foldedøre i aluminium og glas kan for eksempel laves i en højde på op til 6 meter, således hele frontpartiet kan åbnes op. Det giver mulighed for, at haven kan blive en del af rummet, hvis du er i besiddelse af en overdækket terrasse. De kan også benyttes til for eksempel en butik eller en restaurant.

Få et uforpligtende tilbud på en spændende løsning

Vi giver gerne et forpligtende tilbud, og vores service er i det hele taget i top, når det kommer til foldedøre i aluminium og glas. Vi vejleder og rådgiver om både materieler, design og lysindfald, ligesom vi lytter til dig, når du fortæller om dine ønsker og behov. Kontakt os hos Danish Toplight ApS på telefon 98 65 62 88, eller skriv til os på rpl@mts.dk.

Få et uforpligtende tilbud til din ejendom

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer. * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagentrepriser tilbydes

Har du brug for en tagdækker, som har stor fokus på god kvalitet?

Så bes​øg Midtjysk Tagpap Service, som tilbyder ​alt inden for tagdækning